Patroon op maat

Zit je te denken aan een uniek patroon, op maat voor jou gemaakt? Naast het licentieren doe ik ook maatwerk. Een patroon op maat geeft nog meer karakter aan jouw product of dienst!

Een samenwerking is een interactie, daarom vind ik het belangrijk om te bespreken hoe we samen gaan werken.

Brainstormen

We starten met een brainstorm om inzichtelijk te krijgen wat je wensen zijn. We kijken onder andere naar het product waar het design op komt te staan en bespreken de stijl. Na dit gesprek maak ik een zo concreet mogelijke debriefing zodat voor ons allebei duidelijk is hoe de werkzaamheden er uit gaan zien. Op basis hiervan zal ik de offerte maken.

Aan de slag!

Na een akkoord op de offerte ga ik voor je aan de slag! Ik maak een x aantal ontwerpen en presenteer het ontwerp in real life, telefonisch of per mail. Hierna zul je waarschijnlijk aanpassingen hebben. Deze feedback gaan we bespreken en doorvoeren. In sommige gevallen zijn er meerdere feedbackrondes nodig, afhankelijk van de werkwijze. Wanneer het ontwerp tot in de puntjes gereed is komen de bestand(en) jouw kant op zodat je er mee aan de slag kunt.

Wil je je wensen eens met mij bespreken? Stuur een e-mail of vul onderstaand formulier in.

Ik wil mijn wensen bespreken

Geef je product Karakter!

over Nieneke

Nieneke is een creatieve allrounder met een passie voor Surface Design en Graphic Design.  Ze denkt graag met je mee om jouw product of dienst onderscheidend te maken en naar een hoger level te brengen!

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste trends?

Schrijf je nu in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

© Ontwerp en realisatie: Nieneke Elsjan - Het Vignet 2018

X