IMG_20181011_104907-e1551086126772

Een kijkje in de hersenpan

Ik ben Nieneke, visueel denker, beeldenmaker. Als jij jouw verhaal of plan presenteert, schieten de creatieve en enthousiaste beelden door m’n hoofd. Gelukkig zijn we in staat om het een en ander te filteren zodat er verbanden gelegd worden en er ideeën ontstaan!

Jouw verhaal inspireert

Je vertelt jouw verhaal. Ik hou ervan om te luisteren en om vragen te stellen. Met deze informatie ga ik aan de slag. Ik doe onderzoek en probeer jouw merk en vakgebied helemaal eigen te maken. Wat jouw merk uniek maakt, welke stijl bij jou past en bij wie dit moet aanspreken zoeken we samen uit. Daarna begint de ontwerpfase en krijg je een, soms meerdere, ontwerpvoorstel(len) gepresenteerd. We werken het samen tot in de perfectie uit zodat het eindresultaat jouw merk of product perfect vertegenwoordigt.

 

Hoe werkt het?

 

 

Onderzoek

In de onderzoeksfase bespreken we het verhaal en doen we onderzoek naar oa. het vakgebied, onderscheidenheid, stijl, doelgroep.

Ontwerpfase

Op basis van de bevindingen uit de onderzoeksfase wordt een voorstel ontworpen en gepresenteerd. Ook druktechnieken, papier, etc. worden hier in meegenomen.

Correctieronde(s)

De feedbackfase. Misschien dat je bij het zien van het ontwerp toch nog bepaalde wensen of correcties hebt. In deze fase bespreken we deze en passen we het ontwerp aan.

Oplevering eindproducten

Als het ontwerp helemaal naar wens is krijg je het eindproduct aangeleverd in de gewenste formaten zodat je ze kunt gebruiken voor het medium dat je in gedachten hebt.

 

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over een mooie stijlvolle vormgeving, patroon of illustratie? Neem gerust contact op of kom eens op de koffie kom kennis te maken!