IMG_20181011_104907-e1551086126772

Leuk kennis met je te maken

Overal is inspiratie te vinden! Soms stroomt mijn hoofd er bijna van over. Deze inspiratie zorgt voor de meest uiteenlopende hobby’s. Zo bouw ik in mijn vrije tijd graag aan mijn Canadese kano, doe ik aan yoga, ben ik een gedreven thuisbakker en lees ik kinderboeken om de mooiste voor jou te selecteren in m’n online kinderboekenwinkel. Illustreren en ontwerpen zijn ook hobby’s van mij en ik heb het geluk dat ik dit elke dag mag uitoefenen!

Jouw verhaal inspireert

Ik hou ervan om te luisteren en om vragen te stellen. Met deze informatie ga ik aan de slag. Ik doe onderzoek en probeer jouw merk en vakgebied helemaal eigen te maken. Ik zoek uit wat jouw merk uniek maakt, welke stijl bij jou past en ook bij wie dit vooral moet aanspreken. Vervolgens begin ik met ontwerpen en presenteer ik een of soms meerdere ontwerpvoorstel(len). We werken het samen tot in de puntjes nauwkeurig uit zodat je aan het eind de nieuwe vormgeving van jouw merk met veel trots kunt presenteren!

 

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over een mooie stijlvolle vormgeving, patroon of illustratie? Neem gerust contact op of kom eens op de koffie kom kennis te maken!

 

Over Nieneke

Nieneke is een creatieve allrounder met een passie voor kleur en vorm. Ze heeft Graphic Design gestudeerd op De Maere in Enschede en Multimedia Design op de HAN in Arnhem. Tien jaar lang heeft ze als grafisch ontwerper en webdesigner een goede basis opgebouwd bij SOV concept en vormgeving, zeg maar de zeer fijne kneepjes van het prachtige vak geleerd. Daarnaast volgde ze nog verscheidene summer schools, gericht op illustratie, in oa. Amsterdam en Cambridge.

In 2016 is Nieneke gestart met ontwerpstudio Het Vignet waarna ze in 2018 haar werkzaamheden, naast grafisch ontwerp en illustratie, verder heeft uitgebreid met het ontwerpen van patronen. Ook in dit jaar heeft ze zich gevestigd in Oldenzaal.