IMG_20181011_104907-e1551086126772

Diepgang in design

Ik ben Nieneke, een visueel denker en beeldenmaker met bijna 20 jaar ervaring in grafisch ontwerp. Mijn loopbaan begon bij een gerenommeerd reclamebureau met grote (commerciële) klanten. In 2016 heb ik mijn eigen studio, Het Vignet, opgericht. Sindsdien richt ik me vooral op non-profit organisaties, met name in de culturele, zorg- en educatieve sector. Mijn passie ligt in het creëren van oprechte designs met diepgang, zonder franje.

Jouw verhaal inspireert

Je vertelt jouw verhaal. Ik hou ervan om te luisteren en om vragen te stellen. Met deze informatie ga ik aan de slag. Ik doe onderzoek en probeer jouw merk en vakgebied helemaal eigen te maken. Samen ontdekken we wat jouw merk uniek maakt, welke stijl bij jou past en wie jouw doelgroep is. Vervolgens begint de ontwerpfase en presenteer ik een, soms meerdere, ontwerpvoorstel(len). We werken samen tot in de perfectie, zodat het eindresultaat jouw merk of product perfect vertegenwoordigt.

 

Hoe werkt het?

 

 

Onderzoek

In de onderzoeksfase bespreken we het verhaal en doen we onderzoek naar oa. het vakgebied, onderscheidenheid, stijl, doelgroep.

Ontwerpfase

Op basis van de bevindingen uit de onderzoeksfase wordt een voorstel ontworpen en gepresenteerd. Ook druktechnieken, papier, etc. worden hier in meegenomen.

Correctieronde(s)

De feedbackfase. Misschien dat je bij het zien van het ontwerp toch nog bepaalde wensen of correcties hebt. In deze fase bespreken we deze en passen we het ontwerp aan.

Oplevering eindproducten

Als het ontwerp helemaal naar wens is krijg je het eindproduct aangeleverd in de gewenste formaten zodat je ze kunt gebruiken voor het medium dat je in gedachten hebt.

 

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over een mooie stijlvolle vormgeving, patroon of illustratie? Neem gerust contact op of kom eens op de koffie kom kennis te maken!