Vernieuwing huisstijl Stadsbank Oost Nederland


Ontwerp en ontwikkeling PowerPoint sjabloon

Ontwerp posters campagne AVG

Ontwerp folders en visitekaartjes

Stadsbank Oost Nederland, de financieel dienstverlener in Oost Nederland, heeft gevraagd om eens een blik te werpen op de consistentie van haar huisstijl. Hieruit vloeide, naast een huisstijlhandboek, een nieuwe stijl die goed toepasbaar is in de andere uitingen.

Nieuwe stijl

Stadsbank Oost Nederland was al volop bezig om zichzelf opnieuw te positioneren. Met deze informatie en de uitingen die op dat moment bestonden, hebben we met wat aanpassingen een nieuwe verfrissende stijl neergezet. Het gebruik van een nét iets andere tint blauw, veel witruimte en ronde elementen resulteert in een strakke maar toch dynamische uitstraling. Voor extra verbintenis is een beeldconcept bedacht zodat elke doelgroep zich kan identificeren met de personen op de beelden.

Houvast voor een consistente huisstijl

De nieuwe stijl wordt iteratief doorgevoerd op nieuwe toepassingen zoals folders, visitekaartjes, PowerPoint- en Wordsjablonen en campagnes. Door middel van een huisstijlhandboek wordt nu houvast gegeven aan het correct toepassen van de huisstijlelementen voor zowel drukwerk als interactieve toepassingen zodat de huisstijl voor iedereen herkenbaar is!

Wordt jullie huisstijl consistent toegepast?

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor een huisstijlupdate of huisstijlhandboek.

Geef je product Karakter!

over Nieneke

Nieneke is een creatieve allrounder met een passie voor Surface Design en Graphic Design.  Ze denkt graag met je mee om jouw product of dienst onderscheidend te maken en naar een hoger level te brengen!

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste trends?

Schrijf je nu in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

© Ontwerp en realisatie: Nieneke Elsjan - Het Vignet 2018

X