over Nieneke

Nieneke is een creatieve allrounder met een passie voor Surface Design en Graphic Design.  Ze denkt graag met je mee om jouw product of dienst onderscheidend te maken en naar een hoger level te brengen!

De vrijheid in Surface Design

De passie voor Surface Design is voortgekomen op het moment dat ze een kans kreeg om een switch te maken in haar loopbaan. Onder andere illustreren, schilderen en ontwerpen is wat ze het liefst doet en met Surface Design heeft ze de vrijheid om het allemaal te combineren. Met haar tekentools, camera en schetsboek op zak, pikt ze overal inspiratie op en brengt dit later samen tot een uniek ontwerp.

Blij maken met mooie plaatjes

In 2016 heeft Nieneke een voorzichtige start gemaakt met Het Vignet waarbij ze vooral grafisch- en illustratief werk deed. In 2018 heeft ze haar werkzaamheden verder uitgebreid met Surface Design. Hiervoor haalt ze haar inspiratie uit de natuur, het dagelijks leven en kunst. Ze voelt zich gezegend dat ze mag doen wat ze het liefst doet; mensen blij maken met mooie plaatjes!

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie over Surface Design of Graphic Design? Neem gerust contact op!

Geef je product Karakter!

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste trends?

Schrijf je nu in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

© Ontwerp en realisatie: Nieneke Elsjan - Het Vignet 2018

X