Graphic Design

Een fraai ontwerp met een sterke boodschap blijft langer hangen. Ik ben iemand die graag een esthetisch design maakt, maar vind ook dat deze onder andere goed moet communiceren en goed toepasbaar moet zijn.

‘Even een logootje ontwerpen’, laat ik liever aan mij voorbij gaan. Met veel toewijding ga ik te werk zodat er een gefundeerd eindproduct ontstaat. Of dat nu gaat om één logo, een complete huisstijl of een (responsive) webdesign.

Werkwijze in het kort

Samen gaan we brainstormen om inzichtelijk te krijgen wat je precies wilt uitdragen. We bespreken het doel, de doelgroep, en natuurlijk zoeken we naar een look&feel die bij je bedrijf en/of doelgroep past. Na dit gesprek ga ik aan de slag! Afhankelijk van jouw voorkeur presenteer ik het ontwerp in real life, telefonisch of per mail. Hierna zul je waarschijnlijk wat aanpassingen hebben. Met deze feedback zal ik een definitief voorstel sturen die gereed is voor de drukker. Eventueel kan ik ook de coördinatie van het drukwerk voor je uit handen nemen.

Contact

Wil je samen, geheel vrijblijvend, je wensen bespreken? Neem dan contact met mij op.

Geef je product Karakter!

over Nieneke

Nieneke is een creatieve allrounder met een passie voor Surface Design en Graphic Design.  Ze denkt graag met je mee om jouw product of dienst onderscheidend te maken en naar een hoger level te brengen!

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste trends?

Schrijf je nu in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

© Ontwerp en realisatie: Nieneke Elsjan - Het Vignet 2018

X