Beeldmerk en responsive webdesign

Ontwerp beeldmerk

Toepassing beeldmerk

Concept visitekaartjes

Beeldmerk diapositief

Responsive design webshop

Het is al even geleden dat we in de schoolbanken zaten, maar toch wil ik je niet onthouden van dit project. De opdrachtgever heeft gevraagd om een stijl te ontwerpen waarbij de doelgroep wordt meegenomen in een mix van sferen uit Ibiza en Scandinavië.

Keywords als hout, rustiek, lounge, anders, veelal wit, respect voor natuur en omgeving, waren hierbij de rode draad. Daar krijg je direct al een gevoel bij toch? Dit gevoel heb ik, in samenwerking met de projectgroep, vertaald naar een huisstijl en responsive webshop.

Het logo symboliseert een combinatie van passie en hout. De nerven in het hout vormen het hart dat liefde uitbeeld. De webshop is ontworpen op een responsive grid van Foundation. Hierdoor ziet het ontwerp er ook goed uit op tablet en mobiel!

Is jouw huisstijl toe aan een update?

Wil je je wensen over een nieuwe huisstijl of (responsive) webdesign voor jouw bedrijf eens met mij bespreken? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Wil je eerst wat meer informatie? Lees hier meer over (responsive) webdesign en hier over graphic design.

Geef je product Karakter!

over Nieneke

Nieneke is een creatieve allrounder met een passie voor Surface Design en Graphic Design.  Ze denkt graag met je mee om jouw product of dienst onderscheidend te maken en naar een hoger level te brengen!

Op de hoogte blijven van nieuws en de laatste trends?

Schrijf je nu in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief!

© Ontwerp en realisatie: Nieneke Elsjan - Het Vignet 2018

X